Konference

Ochrana osobních údajů

Prohlášení Odesláním závazné přihlášky dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů na základě nařízení Evropské komise 679 / 2016, tzv. GDPR  a zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, jehož uplatnění v praxi se bezprostředně týká veškerých občanských sdružení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Prohlašuji tímto, že jsem byl/a v souladu s ust. § 11 […]

Více...

Dochází vám při pečování síly? Zkuste se posílit vůněmi!

Článek uveřejněný na webu https://peceosverodice.cz/ v rámci mediální spolupráce k XXIII. Aromaterapeutické konferenci s Ullou-Maijou Grace. Tématem konference je Aromaterapie pro zralý věk a seniory aneb voňavý podzim života. U všech pečujících a sociálních profesí je zdůrazňován velký význam péče o sebe. Úplně stejně důležité je to i u domácí péče o blízké. Zapomeňme na […]

Více...

Pozvánka na XXIII. mezinárodní aromaterapeutickou konferenci

Téma XXIII. konference bude: Aromaterapie pro zralý věk a seniory – Voňavý podzim života. Téma je velmi živé a dotýkající se každého z nás. Bude to také setkání s Ullou-Maijou Grace, která je aromaterapeutka, lektorka, majitelka firmy a přiletí u Finska. Konference bude letos o víkendu 10. – 11. 11. Přihlášení na konferenci

Více...

Obecné informace ke kurzům a pravidla pro přihlášení a úhradu kurzovného

Kurzy pořádá Odborná společnost české aromaterapie, z.s., Libocká 213/39, 162 00 Praha 6, IČ: 09754920. Přihlášení Přihlášení na kurz probíhá prostřednictvím rezervačního formuláře na webových stránkách www.aromaterapie.cz. Každý formulář je určen pro přihlášení jedné osoby, nepřihlašujte prosím více osob najednou kvůli správnému zpracování přihlášky systémem. Ujistěte se, že je ve formuláři uveden správný e-mail, na […]

Více...

Ochrana osobních údajů

Prohlášení Odesláním závazné přihlášky dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů na základě nařízení Evropské komise 679 / 2016, tzv. GDPR  a zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, jehož uplatnění v praxi se bezprostředně týká veškerých občanských sdružení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Prohlašuji tímto, že jsem byl/a v souladu s ust. § 11 […]

Více...

Zpátky ke kořenům, Bylinná medicína – základ aromaterapie

(XXI. konference, 2016) Bevin Clare, M. S., R. H., CNS, je klinická fytoterapeutka, univerzitě integrativního zdraví). Má magisterský titul v oboru infekční choroby z London School of Hygiene and Tropical Medicine (Londýnská škola hygieny a tropické medicíny), působí jako odborná asistentka na College of Pharmacy (Farmaceutické fakultě) v Massachusetts a vyučuje na New York Chiropractic College (Škola chiropraxe v New Yorku). […]

Více...

Přírodní léčba zvířat s využitím aromaterapie – aplikovaná zoofarmakognozie

(XX. konference, 2015) Lektorka: Caroline Ingraham  zakladatelka Aplikované zoofarmakognozie. Vzkaz od Caroline Ingraham po konferenci: “ A very big thank-you to the Associate ceskych aromaterapeutu. We had a wonderful time. Great hosts and great students…we very much look forward to coming back, Caroline and Martin“ Ingraham Applied Zoopharmacognosy_ youtube  Děkujeme partnerům letošní konference za podporu: PROGRAM SOBOTA: 9.00–10.00 […]

Více...

Rozmlouvání s tělem aneb jak pracovat se záměrem a svou energií pro blaho klienta

(XIX. konference, 2014) Vzkaz od Alana Stuarta „Chci velmi poděkovat AČA za pozvání na letošní konferenci. Cítil jsem se mezi vámi velmi dobře. Doufám, že jste se inspirovali k cílené péči o akupresorní body a k meridiánové masáži. Velmi si cením vašich krásných darů v podobě zeleného skla a kvalitního vína.“ CELÝ ČLÁNEK kompletní FOTOGALERIE od Veroniky Jiravové   […]

Více...

Alchymie v aromaterapii: od hmoty k prožitku

(XVIII. konference, 2013) Děkujeme všem sponzorům za podporu a krásné dárky. Děkujeme za mediální podporu on-line magazínu Děkujeme účastníkům za velmi hojnou účast na konferenci. Ohlasy na konferenci Těšíme se na další milá setkání s Vámi. Článek “ Ohlédnutí za konferencí 2013″. Fotogalerie Veroniky Jiravové.  

Více...

Tanec molekul

Ohlédnutí za XVII. Konferencí Asociace českých aromaterapeutů „Tanec molekul“ s Eliane Zimmermann – očima Zuzany Grigarové První listopadový víkend bývá už tradičně ve znamení vůní a společného sdílení zážitků s nimi. Nejinak tomu bylo i letos. V malešickém hotelu Populus zněla dva dny němčina – přednášející Eliane Zimmermann zde společně s účastníky nahlížela do tajů […]

Více...

PUBERTA A SPORT: JAK JE PŘEŽÍT VE ZDRAVÍ?

XXV. AROMATERAPEUTICKÁ KONFERENCE Historie konferencí Publikace k prodeji Přihlášení na konferenci     KONFERENCE BYLA Z DŮVODU AKTUÁLNÍ CELKOVÉ SITUACE ZRUŠENA. Datum konání konference 14. 11. 2020 – 15. 11. 2020 Program konference Sobota 14.11. 9:45- 10:00 Jitka Vočková: Zahájení konference 10:00 – 11:30 Dr. Kateřina Svobodová Brooker BSc Hons, PhD.: Léta dospívaní: ÉO a […]

Více...